Blog

Pankráció - A nyers erő

2012.08.11 16:52

 

Smackdown összefoglaló - augusztus 15. - "Szevasz, Lau!"

WWE Smackdown
Eredeti dátum: június 22., péntek

Egy szolid Smackdownt rendeztek ezen a héten, persze a műsor meglepetései ma is megvoltak. Az egyik ilyen meglepetés például Teddy Long visszatérte volt - még akkor is, ha szegény Teddy a betáncikáláson kívül ma mást nem nagyon csinált, mert a Big Show azonnal beléfojtotta a szót!
Apropó Big Show: Show az első szegmensében kijött, és elmondta a véleményét arról, hogy mennyire zavarja John Laurinaitis kirúgása! Valószínűnek tartjuk, hogy Laurinaitis nem hallgatta odahaza olyan felhőtlen lelkesedéssel a szónoklatot, mint ahogy Big Show elszavalta!
Figyelem: most szombaton a Nyers Erőben Vickie Guerrero lesz a főnök! Hmm... érdekes lesz? :)

Meglepetéssel nyitott a mai Smackdown: Teddy Long jött ki a ringbe! Teddy Long, aki, miután John Laurinaitist kirúgták,  mentesült a Launak tett fogadalmai alól... ez pedig azt jelentette, hogy ma ismét táncolva jött ki a ringbe!
Persze ne feledjük el, hogy a mai műsoron nem Teddy a főnök, hanem - a szombati adás módjára - Mick Foley.

Teddy örömmel mondott volna pár szót, de mielőtt komolyabban belekezdett volna, megjött a Big Show!

Show rögtön egy vallomással indított: le se sz*rja, hogy John Laurinaitist kirúgták! Nem érdekli. Ahogy nem érdekeljük őt mi sem, és senki más sem. Az egyetlen ember aki érdekli őt, az saját maga.
Gratulált John Cenának! Igazán 'tiszteletreméltónak' tartja a múlt vasárnapi Nincs Kiutas győzelmét, ahol 5 másik emberre volt szüksége ahhoz, hogy ezt megszerezze! Ugyanakkor - mondja - egy egy-az-egybeni fair küzdelemben a földdel tenné egyenlővé John Cenát, és ezt - Show szerint - Cena is tudja magáról. De mindegy: nem érdekli tovább Cena!

Inkább a következő nagygálára, a Fogd a Pénzt-re kezd koncentrálni. Azt állítja: nincs SENKI és SEMMI a földön, ami meg tudná állítani őt, amikor majd beváltja azt a táskát, amit a gálán meg fog nyerni!
És amikor végre bajnok lesz, onnantól olyan sokáig bajnok lesz, amennyi ideig csak óhajt majd bajnoknak maradni!

DE: Big Show szavait ekkor félbeszakította az érkező Brodus Clay (és táncosai)!
Big Show pedig megtámadta Clayt abban a pillanatban, ahogy az bement a ringbe. Brodus visszaütött, de mielőtt egy fair küzdelem kialakulhatott volna, befutott David Otunga, kisegíteni Showt!
Ketten együtt elintézték Clayt, majd miután Clay a földre került, Otunga megmutatta neki hogyan is kell igazán jól táncolni! Táncolni kezdett a ringben... de a közönség kegyeit nem nyerte el vele.

Egy reklámszünetről visszatérve már két abszolút ismeretlen ember fogadott minket a ringben... ebből pedig kitalálható, hogy mi következett!
Frank Venezia és Jares Watchler - gyorsan elverve Ryback által.

A gyors nyitómeccs után pedig hátul volt a kamera ismét, ahol Mick Foley beszélgetett Yoshi Tatsuval. Yoshi nagyon szereti Mick Foley kivégzőjét, és vele együtt Mr. Sockot is! Vickie Guerrero bejött, megkérdezte Yoshit nincs-e inkább valami sürgős sushi-zabálnivalója, ahelyett hogy itt dumál? Yoshi erre ronda vén boszorkának titulálta Vickie-t!
Vickie kiakadt ezen, de Foley rögtön elővette kultúrális tudását, és megpróbálta meggyőzni Vickie-t, hogy a japán kultúrában, ha valakit ronda vén boszorkánynak titulálnak, az egy hatalmas megtiszteltetés.
Vickie ezután egy megdöbbentő dolgot közölt: jövőhéten mindkét műsort ő fogja vezetni! Úgyhogy Foley ne kekeckedjen vele!

- Alberto Del Rio vs. Christian következett, egy csaknem 15 perces meccsben! Hosszú volt a meccs vagy sem, a végeredmény mégis kissé csalódást okozó: amikor Ricardo Rodriguez úgy gondolta, hogy főnöke már eléggé kifáradt, saját kezei közé akarta venni a meccset! Elvonta Christian figyelmét, így Del Rio befogta a bajnokot egy kéztörőbe, aki ezen a ponton a hosszú meccstől és a fáradtságtól feladta a mérkőzést. Alberto győzött.
A meccs után ha nem lett volna Christiannek elég baja, még Cody Rhodes is berohant, clothesline-olta őt. Utána mindenféle csúnya dolgot kiabált oda a kikészített Christiannek.

- Egy hasonlóan hosszú meccsben Kane mérkőzött meg Daniel Bryannel!
A meccs kezdete előtt AJ Lee megjött a ring mellé, onnan figyelni 'szíve választottját', akármelyikük is legyen az. Kezébe vette a csengőt: ma AJ lesz a csengősünk!
Na, hát a meccs vége egy kissé kontroverzális lett. Bár AJ kibírta, hogy egyszer sem változtatta meg a meccs menetét, mégis az történt, hogy Daniel Bryan kivédte Kane (sokadik) chokeslamjét, és betépte Kane-t egy szorítómozdulatba! A szorító után rögtön a Yeslock következett, amibe Kane be is került... minden erejével azon volt a vörös pankrátor, hogy elérje a köteleket! Mialatt a kötelek felé csápolgatott Kane, a csengő valamiért megszólalt! (Kedves AJ láthatóan nem ért a használatához.)
Daniel Bryan emiatt biztos volt a saját győzelmében, de a bíró elmagyarázta neki, hogy nem: nincs még vége a meccsnek, tévedésről van szó! Mialatt a bíró magyarázott Bryanek, jött Kane, és chokeslammelte ellenfelét!
A bíró leszámolt hármat - MOSTMÁR szólhatott az a csengő!
Kane nyert, és hát kissé értetlenül nézett AJ-re a meccs után.

- Megjött Mick Foley a ringbe, immár a következő szegmensben. Megköszönte a rajongók támogatását, és mondta hogy szerinte Laurinaitis micsoda egy láma főnök volt.
Kijött Heath Slater, állítása szerint protestálni valami ellen! Méghozzá az ellen, hogy legutóbb a Nyers Erőn Roddy Piper milyen rondán helyben hagyta őt. Slater szeretné, ha Foley tenne valamit ez ellen!
Mick szerint Cyndi Lauper egy méltó ellenfél volt Slater számára, így Slaternek nincs miért szégyenkeznie. Inkább ad valami mást Slaternek, amiért szégyenkezhet ha akar:

Zack Ryder vs. Heath Slater - és Slaternek tényleg volt miért szégyenkeznie, ugyanis Zack Ryder alig másfél perc alatt elverte őt, teljesen szabályosan.

Egy reklámszünet után már hátul sétált Foley és Ryder, és belefutottak Damien Sandowba. Kis szövegelés után Foley jobbnak látta inkább ráhagyni az intellektuális maszlag szöveget.

- Darren Young és Titus O'Neil elverték az Uso testvéreket, de messze nem szabályosan: a managerük, Abraham Washington felugrott a rámpára, és addig pofázott a bírónak, amíg Young el tudta intézni Jimmy Usót. Titus nyomott egy Clash kivégzőt, és már csak a háromszámolás volt hátra.

Röviddel ezután a három jóbarát, Darren, Titus, és Abraham már a színfalak mögött ünnepelték saját győzelmüket. Megállította őket Epico, Primo, és Rosa Mendes. Primo beütött egyet Washingtonnak, mire a két csapat egymásnak esett hátul, Rosa pedig nagyokat visítozott, szemmel látható ok nélkül.

A Smackdown főmeccsében pedig Sheamus küzdött meg Dolph Ziggler ellen, aki mellett ma is ott volt Vickie Guerrero.
Egy hosszú, kb. 10-15 perces jó meccset láthattunk (tudjátok a jelszót: Összefoglaló szombat este), de a meccs alatt igazság szerint semmi különösebb olyan dolog nem történt, ami a szokásosnál jobban említésre méltó lenne. Sheamus vitte a hosszú meccs végén a szabályos győzelmet, amikor a kifáradt Dolph Ziggler belerohant Sheamus Óriáscsizmájába.
Ráfeküdt Sheamus, a bíró számolt: 1-2-3: egy tiszta győzelmet aratott a Kelta Harcos!

Ennyi mára.

--

Ez volt tehát a Smackdown gyors összefoglalója mára, és hát van miért készülni szombat estére, több okból is!
Ami a WWE-t illeti, a szombati Nyers Erőn nem más lesz a főnök, mint Vickie Guerrero! Plusz ha ez még nem volna elég, Chris Jericho is visszatér a több hetes kényszerpihenőjéből, ő is itt lesz velünk szombaton!


Ha pedig kicsit távolabb (de mivel Magyarországon vagyunk, mégis inkább közelebb) szeretnénk menni a WWE világától akkor elmondjuk, hogy most szombaton 17:00 órás kezdettel Budapesten a Dürer Kertben ismét fellép a magyar Hungarian Championship Wrestling szervezet, hiszen jön a nyár legnagyobb eseménye, az "Utolsó Emberig" gála, melynek a nevéből kitalálható, hogy egy új elsőszámú kihívót fognak avatni, egy Royal Rumble (Battle Royal) eseményen keresztül! Így aki nem csak a televízióban látna egy Royal meccset, hanem élőben is részt venne ilyenen, annak tessék eljönnie: mi is ott leszünk, óriási hangulat lesz!

A legutóbbi HCW gálán eldőlt, hogy a két harcoló oldal közül melyik csapat szerzi meg a HCW vezetését: ez bizony - sokak bánatára, a sokak által elnyomónak, diktátoroknak tartott - Direktorok csapata lett... úgyhogy kissé félve, de most szombaton meg fogjuk nézni, hogy ez a főnökség milyen változásokat hoz a szervezet életében. Továbbá azt is megtudhatjuk majd, mi a HCW pankátorainak véleménye az új bajnok PG Hookerről, akinek az árulása miatt tudták a Direktorok elérni, hogy a 'jókat' egyszer és mindenkorra kirakják a képből.
Mindenképpen érdemes eljönni, egy érzelmekkel teli este lesz, várunk szeretettel mindenkit!


 

A Nyers Erő- augusztus 11. - Az utolsó este

 

WWE MONDAY NIGHT RAW - A NYERS ERŐ
Eredeti dátum: 2012. június 18.

Írhattuk volna adáscímnek, hogy az 'Utolsó vacsora', de mivel semmiképpen sem szerettük volna John Laurinaitist szentté avatni, így ettől most eltekintettünk. Az viszont kétségtelen tény, hogy a mostani Nyers Erő volt John Laurinaitis utolsó estéje - hiszen előző este a Nincs Kiúton bizony csúnyán kirúgták őt! Ma este eljött azért, hogy elmondja búcsúbeszédét, azonban még egyszer utoljára bekavart mindenkinek: elmondta, hogy a mai műsorra a főmeccset már azelőtt beszervezte mielőtt kirúghatták volna!
Továbbá, Brock Lesnar (vagyis annak képviselője, Paul Heyman) válaszolt ma arra is, hogy Lesnar elfogadja-e a Summerslamre való kihívást, melyet Triple H intézett hozzá az előző esti Nincs Kiúton!


A szokásos nyitánnyal indult a mai Nyers Erő, melynek elején Michael Cole máris felkészített minket, hogy ma egyrészt meghallgathatjuk John Laurinaitis búcsúbeszédét, másrészt itt lesz velünk a híres amerikai énekesnő, Cyndi Lauper is.

Ami viszont a ringet illeti, abban nem más jelent meg, mint Mick Foley! A mai Nyers Erő ugyanis Long Islandből jelentkezik - ami történetesen Foley otthona is.
A hardcore legenda elmondta: a WWE jelenleg aktívan keres egy új főnököt a műsoraikra, éppen ezért mindenkivel felvették a kapcsolatot, aki korábban már volt ezen a poszton. Ebbe ő is beleesik. Úgyhogy ezen a héten ő lesz a főnöke a Nyers Erőnek és a Smackdownnak is!
Ezért rögtön bejelentett egy meccset mára: Kane és Daniel Bryan küzd majd meg a két főbajnok, vagyis Sheamus és CM Punk ellen.

Ezután Mick Foley felkonferálta John Laurinaitist, a leköszönő general managert! Laurinaitis azért jött ki (gipszben és nyakmerevítővel), hogy elmondja búcsúbeszédét!
A ringbe érkezve kapott egy ölelést Mick Foleytól, de látszott az arcán hogy már ez is komoly fájdalmakat okoz Launak. Fogta a mikrofont, de mielőtt megszólalhatott volna, a közönség fújolni kezdett!
Lau dühös lett, szerinte a közönség pimasz vele. Úgyhogy büntetésként megvárja szépen amíg a közönség lenyugszik, és csak később mondja el a búcsúbeszédét.
Annyit azért közölt persze, hogy a mai adás főmeccsét még azelőtt megszervezte mielőtt kirúgták volna, úgyhogy főmeccsben ma egy igen érdekes meccset fogunk látni: John Cena fog megküzdeni három(!) másik ember ellen: Otunga, Big Show, és John Laurinaitis lesznek Cena ellenfelei!
Ezután odavakkantott Foleynak hogy "Legyen jó napod" - és kiment a ringből.
Miközben Laurinaitis távozott a ringből, már elkezdtek bejönni a következő meccs résztvevői!

CM Punk és Sheamus vs. Kane és Daniel Bryan
Daniel Bryan és Sheamus kezdték a harcot, Bryan gyorsan a földdel egyenlő szintre került! Fejzárat alkalmazott rajta Sheamus, sőt a Fehér Zajt már rögtön a meccs elején megkísérelte bemutatni rajta! Bryan ezt ügyesen hárította! Ezután bepacsizta Kane-t!
Kane megdolgozta Punkot, clothesline-al boldogította! Punk persze nem adta fel, belökte Kane-t a sarokba és egyszerre ütötte őt és a kint álló Daniel Bryant is!
Pár perccel később Punk fejberúgta Kane-t, erre pedig azért volt nagyon szükség, mert az meg chokeslammelni készült Punkot! Bejött Sheamus Punk helyett, földre vitte Kane-t és Bryant is! Nekiesett Kane-nek, kétszámolásig eljutott a harcban! Aztán Kane elhárította a Fehér Zaj kísérletét, cserébe a földhöz csapta Sheamust! Bryan befutott, egy nagy dropkicket adott a kelta arcának!
Kane ezután minden erejével próbálta megakadályozni, hogy Sheamus letagolhasson társának!
Bejött Daniel Bryan is, és közös erővel bántották Sheamust elég hosszú ideig!
Végül aztán nagyon nehezen, de Sheamus mégiscsak le tudott pacsizni odakintre, és bejött Daniel Bryan! Felmászott magasra, bevitt ellenfelének egy superplexet!
Ekkor felharsant az arénában AJ Lee zenéje, aki - ezt nem fogjátok elhinni: - Kane maszkban, és Kane-színű ruhákban jött be! Felugrott a rámpára majd elindult hátra... Kane pedig valamiért követni kezdte őt!
Közben a ringben Sheamus lett a legális ember, miközben Punk nyomta a Söprés Aludni-t az egyedül maradt Bryannek! Sheamus úgyszintén beszállt egy kivégzővel, ez pedig már a meccs végét is jelentette!
Győztesek: CM Punk és Sheamus

Ma este rövidesen megtudjuk, hogy Brock Lesnar vajon elfogadja-e Triple H kihívását a Summerslamre? Hiszen a Nincs Kiúton HHH kihívta őt.

Hátul Dolph Ziggler épp Jack Swaggerrel vitatkozott. Ziggler szerint Swagger mindössze Ziggler hátszelét üli meg, de szerinte nem kell félni, mert Vickie Guerrero úgyis tudja, ki az igazi ász ebben a csapatban! Szinte mint egy hívószóra bejött Vickie is, egy hatalmas visítás közepette! Vickie-nek elege van a kettejük civakodásából. Épp most jön Mick Foleytól, akivel elintézte, hogy ezt a vitát a ringben lehessen folytatni!

Egy másik szobában pedig David Otunga ücsörgött John Laurinaitissel. Mick Foleyt cseszegették, amikor is betoppant a Big Show. Laurinaitis elmondta a tervet: ma este Big Show ki fogja ütni John Cenát, aztán Laurinaitis lesz az, aki pinnelni fogja őt. Így az emberek nem felejtik majd el a nevét... bár az is igaz, hogy meg sem érdemlik őt.

Jack Swagger vs. Dolph Ziggler
Vickie Guerrero a ring mellől nézte ezt a meccset! Swagger slammelte Zigglert, utána erőfitogtatás gyanánt fekvőtámaszokat kezdett csinálni a ringben! Ziggler ezt személyes sértésnek vette, és így is torolta meg: dühösen támadt vissza Swaggerre!
Valami aztán rosszul sült el, Ziggler valahogy rosszul eshetett, mert a térdét kezdte el fájlalni, bemászott a sarokba fájdalmak közepette!
Swaggert ez nem hatotta meg túlzottan: elkezdett Ziggler fájó térdére játszani! Lábzárba fogta azt, miközben kiabálta, hogy ő a jobb! Megakadályozta Zigglert abban, hogy megfogja a köteleket, de Dolph továbbra is próbált kiszabadulni a mozdulatból! Végül nagy nehezen ez sikerült, és nekirúgta Swaggert a ringsaroknak! Utána jött egy Zig Zag kivégző, és itt volt a vége!
Győztes: Dolph Ziggler

A meccs után bement Vickie Guerrero a ringbe, és megölelte Zigglert! Megcsókolták egymást, és együtt kimentek.

A következő jelenetben pedig megjött a pankráció iparának egyik félistene a három közül: Paul Heyman(A közönség rögtön nekiállt ECW! ECW!-t kiabálni, emlékeztetve mindenkit arra, hogy mi is volt Paul Heyman életműve!)
Ma azonban nem az ECW szervezetről akart nekünk beszélni Paul, hanem - akárcsak a korábbi alkalmakkor - Brock Lesnar képviselőjeként van itt. Képviselőként pedig, egy olyan szót kell Triple H arcába mondania, amihez jól tudja, hogy Triple H nincs hozzászokva. Ez a szó pedig a 'nem'!
Nem, Brock Lesnar NEM fog megküzdeni Triple H ellen a Summerslamen, hiába fújol most a közönség!
Paul köszöni a figyelmet, és elindult kifelé.

Még ki sem jutott a ringből, máris megszólalt Triple H zenéje. Triple H bement, és rögtön egy krónikus hazudozónak titulálta Heymant! Triple H azt mondta, hogy Lesnar igenis meg fog küzdeni ellene Summerslamen. Heyman mondott volna valamit, de Triple H beléfojtotta a szót: csakis Lesnartól akar hallani ezentúl bármit! Azt akarja, hogy Lesnar álljon ki magáért, álljon ki ellene!
Lesnar a WWE sztárja akar lenni? - kérdezte Triple H. Mert ha igen, hát mutatna nekünk valamit: kivetítőn megmutatta a közelgő Summerslam várható plakátját, melyen Brock Lesnar arca virított! Szóval ha Lesnar akar a WWE arca lenni, itt a lehetőség: egyszerűen csak igent kell mondjon a kihívásra!
Heyman inzultálni kezdte Triple H-et, azt javasolva neki, hogy menjen vissza a kis királylányaihoz és játssza ott a királyt, hiszen "Lesnar és Heyman világában Triple H nem királya az égvilágon semminek." Paul szerint HHH egyre inkább Vince-re kezd hasonlítani. Márpedig Paul pontosan tudja, hogyan kell Vince agyára hatni - éppen ezért azt is tudni fogja, hogyan kell Triple H-ére!
Heyman szerint Triple H-nek nincs mersze őt megütni mégegyszer! Mert ha megteszi, holnaptól ő és Lesnar uralják az egész WWE-t, és az ő világukban semmilyen szerep nem jut Triple H-nek!
Azt is mondta Paul, hogy van itt valami Trips feleségének, Stephanie McMahon számára is... - de Triple H ekkor elkapta Heyman grabancát! Utána kissé lenyugodott, és elengedte.
Ám Heyman tovább folytatta az inzultálást. Triple H-nek rövidesen ismét eldurrant az agya, ekkor egy hatalmas jobbkezessel leütötte Paul Heymant! Heyman elterült!
Triple H megfogta a mikrofont, és azt mondta: üzenje meg Lesnarnak, hogy találkozunk Summerslamen... hacsak nem fél Lesnar, hogy vele is hasonló fog történni, mint az előbb a képviselőjével! Kiment a ringből.

Santino Marella vs. Alberto Del Rio
Rövid reklámszünet után Ricardo Rodriguez konferálta be Alberto Del Riót. A meccs nem a US bajnoki övért zajlik.
Del Rio azonnal egy rúgással indított, berúgta Santinót a sarokba, ahol további kezelésbe vette! Arconrúgta az olaszt, és ráfeküdt, a bíró kettőig máris számolt! Del Rio ezután a kezére játszott ellenfelének! Santino harcolni próbált, de Rio visszacsapta a földre! Röviddel ezután Santino elővette a kobrát, ám Del Rio fejberúgta! Kéztörőt alkalmazott Del Rio, és meg is nyerte a meccset!
Győztes: Alberto Del Rio

A meccs után még Ricardo is földhöz vágta Santinót.

A WWE dívabajnok, Layla jött a ringbe a következő szegmensben. Annak örömére, hogy hamarosan itt az ezredik adás, szeretné a ringbe invitálni az egyik idősödő női pankrátort Wendi Richtert, és a Grammy díjas énekesnőt,Cyndi Laupert is.
Mindketten kijöttek. Akárcsak Heath Slater, aki rövidesen inzultálni kezdte a két nőt. Röviddel ezután Roddy Piperis megérkezett valahonnan. Nyomtak egy kis veszekedést a ringben, aminek az lett a vége, hogy Piper fejbeverte Slatert, aki vérezni kezdett ettől.
Piper és a két vendégnő táncba kezdtek utána.

Titus O'Neil és Darren Young vs. Primo és Epico
Abraham Washingtont láthattuk a rámpán, aki felkonferálta nekünk Darrent és Titust. Epicoék oldalán pedig Rosa Mendes jelent meg.
Darren Young hamar eljutott a kétszámolásig, aztán megfordult a helyzet amikor Epico bepacsizta Primót. Primo clothesline-t adott Youngnak, dropkickelte azt, és ráfeküdt a meccs megnyerésének reményében! De ez most csak remény maradt.
Később Primo és Epico egyszerre rohantak neki a köteleknek, azzal a nem titkolt céllal, hogy a visszapattanó erővel egyszerre mossák el Titust és Darrent is. Azonban Abraham Washington beállt az útjukba, és kitessékelte gyorsan a menedzseltjeit a ringből. Washington és csapata elindultak a rámpa felé, így a bíró tízig számolt, utána lefújta a meccset.
Győztesek, kiszámolással: Primo és Epico

Rövid reklámot láthattuk, miszerint jövőhéten ismét itt lesz már Chris Jericho!

Egy reklámszünet után pedig John Laurinaitis állt a ringben, hogy elmondja végre búcsúbeszédét! Nos, Laurinaitis szerint John Cena csalással nyert a Nincs Kiúton. Hiszen Cena, és 5 másik ember verte el Big Showt, és Cena csak így tudott nyerni!
Laurinaitis szerint amikor legközelebb találkozunk ővele, az már akkor lesz, amikor a Dicsőségek Csarnokába avatják. A mai napot a WWE egyik sötét napjának nyilvánítja... és egyúttal behívja a partnereit!

John Cena vs. John Laurinaitis, Big Show és David Otunga
Teddy Long beült kommentálni a két kommentátorunk mellé. Teddy levette végre magáról a 'Teddy' feltűzőt, és darabokra tépte. Közben odabent Show vett kezébe mikrofont, hogy elmondja: 6 emberre volt szükség előző este ahhoz, hogy elverjék őt! Show köszöni John Laurinaitisnek a zsíros szerződést amit kapott, és a bónuszokat is! Show azt mondja, már bebizonyította hogy el tudja verni Cenát egyedül is, így ma nem kell ezt újra megtennie. Menne inkább komolyabb dolgokkal foglalkozni. Úgyhogy a két társa magukra marad e meccsben, ő elmegy innen!
Ezután Big Show kiment a ringből, faképnél hagyva 'partnereit'. Megjött John Cena, és indulhatott a meccs!

Otunga indított Cena ellenében, a közönség pedig továbbra is bőven megoszlik Cena személyét illetően! Néhány percig ment az Otunga vs. Cena, nagyjából kiegyenlítetten, utána a közönség megkapta amit szeretett volna: Otunga lepacsizott Laurinaitisnek! Amaz letépte magáról a gipszet és a nyakmerevítőt, majd taposni kezdte az Otunga által legyengített Cenát! "Emberek ereje" - ordította Laurinaitis, miközben továbbra is taposta Cenát! Megpróbált ráfeküdni, de Cena nem maradt lent három másodpercig! Laurinaitis vissza akarta pacsizni Otungát, ám meglepő dolog történt: Otunga a pacsi helyett leugrott a ringről! Otunga fogta magát, és inkább elsétált a meccs mellől! Laurinaitis mostmár tényleg magára maradt!
Cena adott neki egy Magatartásmódosítót... utána a közönség kedvéért mégegyet ugyanebből! Sőt, egy harmadikat is!
Aztán szorítóba rakta Laurinaitist, aki természetesen feladta a meccset!
Győztes: John Cena

A meccs után a kommentátoroknál ülő Teddy Long is bement a ringbe ünnepelni, Cena pedig tisztelgett neki! Laurinaitis az utolsó mozdulatával kirugult még a ringből, miközben Cenáék a ringben ünnepeltek.

Adás vége.

--

És akkor talán ez az a pillanat, amikor lezárult a Laurinaitis-korszak. Valószínűleg a jó öreg John Laurinaitist nem fogjuk látni hosszú ideig most, legfeljebb csak hébe-hóba.
Persze a kérdés továbbra is adott: ha a Laurinaitis-korszaknak vége, akkor milyen korszak következik most? Erre viszont jelenleg még nem tudunk válaszolni... valószínűleg kiderül hamarosan!

Jövőhéten tehát ahogy olvashattátok, ismét itt lesz már Chris Jericho (letelt a több hetes eltiltása a Brazíliában összeszedett incidens miatt), és a Smackdown-riportunkat is érdemes lesz elolvasni, hiszen a mai adáshoz hasonlóan ott is Mick Foley lesz az ügyeletes manager.

Sziasztok! 

 
 

 

 

 

Első bejegyzés

2012.08.11 16:12

Ma elindítottuk az új blogunkat. Kérjük kövesse figyelemmel, igyekszünk mindig friss információkat közölni. Az üzenetek nyomon követése RSS csatornán keresztül is lehetséges.